Innmelding i NIMF

 

Velkommen som medlem i NIMF! Alle interesserte kan melde seg som medlemmer, og bidra i arbeidet med å utvikle instrumentmakerfaget i Norge. NIMF tilbyr to ulike medlemskap: et aktivt for profesjonelle og et passivt for støttemedlemmer. For å melde deg inn som profesjonell kreves det at du må utøve håndverket og levere betalte tjenester som instrumentmaker. Styret forbeholder seg i tvilstilfeller retten til å vurdere om et medlem er egnet for profesjonelt medlemskap. 

 

Hvorfor bli medlem:

- NIMF arbeider for å styrke premissene for å utøve instrumentmakerfaget i Norge. Se våre vedtekter her. (Link)

- gjennom deltakelse og stemmerett på årsmøter og andre arrangementer er du med å bestemme veien videre for NIMF og er med på å påvirke hvordan instrumentmakerfagene skal utvikles videre i Norge. NIMF er en nystartet forening og ditt engasjement og dine ideer om hvordan vi kan synliggjøre og styrke faget vil avgjøre veien framover!

- profesjonelle medlemmer vil bli presentert på våre nettsider og kan delta på utstillinger og seminarer i regi av NIMF, samt i vårt nettforum og facebookgruppe. I tillegg har de stemmerett på årsmøtet.

- Støttemedlemmer vil motta informasjon og kan delta i våre forum der de kan komme med spørsmål og forespørsler. 

 

Priser: Støttemedlemmer kr 300,- Profesjonelle kr 1000,- (inkluderer Tskjorte!). Dette er en kontingent som blir fakturert årlig.

 

NIMF er en organisasjon som drives av medlemmene og vi er derfor interessert i å vite om du kan bidra med din kompetanse i foreningen. Dette kan være f.eks. fagartikler/foredrag, web, grafisk design, jus, økonomi, praktisk hjelp på arrangmenter etc. Skriv det inn i egnet felt.

 

Etter at vi har sett på søknaden vil vi sende deg en epost med faktura og nærmere informasjon.

 

INNMELDINGSSKJEMA

© 2016 NIMF

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now